Yes! We Connect

Kleurrijke Do It Yourself huisstijl met pit

Visuele identiteit
Design Research
UX design
Grafisch ontwerp
De visuele identiteit van Yes! We Connect is ontstaan vanuit een onderzoekende, open ontwerp-aanpak. Samen met het Yes! We Connect team zijn alle schetsen en ideeën getoetst op visuele-, praktische- en strategische impact. Zo is in hechte samenwerking een speelse vormtaal gecreëerd die nauw aansluit op de werkwijze van Yes! We Connect.
DIY merkstijl
Yes! We Connect produceert veel communicatie materiaal zelf. Daarom is er gekozen voor een visuele identiteit die niet vastzit aan één enkel beeldmerk maar veel ruimte geeft er zelf mee te spelen.
 
Met de cirkel als basiselement wordt het mogelijk snel een gebalanceerd resultaat te krijgen dat aansluit op de huisstijl. Prachtig én praktisch.
Muriel Maas — Co founder Yes! We Connect:
“Airsolid gaat altijd op zoek naar de kern van het verhaal en vertaalt dit in een unieke en frisse vormentaal”
Matching tool
Online tools om verbinding met collega’s te maken verlengen en verrijken de energie en betrokkenheid die op de live events wordt opgewekt.

Als vast lid van het product development team draagt Airsolid voortdurend bij aan de ontwikkeling en realisatie van de missie van Yes! We Connect.

Strategie, functie en design komen samen in een een reeks digitale producten die je helpen verbinding maken en op inventieve en leuke wijze inspiratie bieden.
Verbinding tot leven brengen
Met het uitbreiden van het product aanbod van Yes! We Connect signaleerden we een behoefte aan illustraties die invoelbaar maken wat verbinding is en teweeg brengt.

Een beknopt visueel onderzoek  boodt inzicht in de verschillende aspecten die plek moesten krijgen in de beeldtaal. Mensen natuurlijk. Maar ook humor, een knipoog. En een element van actie. 

Op basis hiervan zijn een reeks concepten uitgewerkt tot illustraties die ‘verbinding maken’ tot leven brengen.
Muriel Maas
Co-founder Yes! We Connect

Airsolid is zeer inspirerend om mee samen te sparren en samen te werken. Door onze lange relatie, kunnen we steeds meer de verdieping opzoeken. Onze stijl blijft verrassen en vernieuwen. Altijd fris en enthousiasmerend maar ook strak en gebruiksvriendelijk.
Laten we aan de slag gaan!
Bel Airsolid oprichter Dirkjan Brummelman
of stuur ons een mailtje met je vraag.
Mail Airsolid Bel Dirkjan