Team

Our minds in sync, our hearts beating as one

Team worden niet gemaakt door mensen bij elkaar te zetten. Teams worden gemaakt door ideeën te delen.
Vaak heb je weinig nodig om ver te komen
Om grote stappen te maken, heb je vaak aan weinig genoeg. De focus van een klein team geeft scherpte en snelheid aan het proces. Een nieuwe visie, een nieuwe richting; met zijn tweeën of drieën bereik je snel de concentratie die nodig is om verandering aan te brengen.

Het is lang niet altijd nodig om direct met een mullti-disciplinair team aan de slag te gaan. ‘Groot’ is niet altijd nodig voor ‘groots.’

Werk je met Airsolid dan krijg je in eerste instantie Dirkjan Brummelman, die samen met jouw interne mensen de basis legt voor je nieuwe business. Die grote verandering. Of die nieuwe app. Niet zelden volstaat een compact team prima en blijft het daarbij.
Soms wil je op alle fronten gas geven
Soms pakken we samen uitdagingen op die wat complexer zijn. Te complex voor een klein team. Omdat je in zeer korte tijd een groot bereik wilt hebben. Of meerdere projecten paralel laat lopen. Je identiteit aanpakken terwíjl je een nieuwe app ontwikkelt voor 2 verschillende platforms, én je je marketing inzet een flinke boost geeft.

Dan is het fijn om de slagkracht van een groter team beschikbaar te hebben.
Een team dat ondersteuning geeft in zakelijke strategie, marketing, design, technische ontwikkeling, of dat bijvoorbeeld nieuwe teksten schrijft en fotografie verzorgt.
Een team dat elkaar kent, ideeën deelt en jou begrijpt.
Airsolid groeit waar jij het nodig hebt
Groei waar jij het nodig hebt, dat is wat Airsolid je biedt. Klein en fijn wanneer dit volstaat, groot en multi-disciplinair wanneer jij er klaar voor bent. Dus laat maar weten waar je voor staat, dan bekijken we samen wat handig is.
Laten we aan de slag gaan!
Bel Airsolid oprichter Dirkjan Brummelman
of stuur ons een mailtje met je vraag.
Mail Airsolid Bel Dirkjan