Samen zoeken, samen vinden

Co creatie: samen stappen zetten

Als er één ding is dat we geleerd hebben in de honderden projecten die we de afgelopen jaren doorlopen hebben: echte impact creëren we samen.

Van het vastprikken van je
merk-DNA, het uitschrijven van een waarde propositie tot het verrichten van design research; Airsolid doorloopt elke stap in het merk creatie proces samen met jou. Zodat jij grip houdt op het resultaat.

Jouw vakkennis en know-how van de doelgroep en je markt gecombineerd met onze kennis van merk denken, visual storytelling en design. Vanuit gezamenlijke inzichten bouwen we een merkidentiteit die klopt als een bus, die je doelgroep inspireert en die verrassende oplossingen mogelijk maakt.

Samen zoeken. En vinden.
We printen het uit. We hangen alles op. We schetsen, maken schema’s, knippen en plakken. We bespreken het allemaal met elkaar. Samen bekijken we wat goed is en wat beter kan. We noteren, we strepen door, we zijn niet bang voor rotzooi. Als we overeenstemming hebben formuleren we wat er concreet moet gebeuren en zetten we samen de volgende stap.
Feedback: zo vaak mogelijk
Liefst wekelijks bespreken we de vorderingen met stakeholders binnen de organisatie. Hoe meer jij als opdrachtgever aanwezig bent, meedenkt en feedback geeft, des te sneller en effectiever we kunnen werken. Daar komt bij dat je niet zomaar voor verrassingen komt te staan. Als er onverwacht een dilemma opduikt, lossen we dit samen op.
Doe het samen met je doelgroep
Als we één of meerdere richtingen bepaald hebben leggen we die graag voor aan je doelgroep. Reacties van echte gebruikers zijn enorm waardevol om te komen tot de essentie van wat je aanbiedt en wat de beste vorm is om dit in te doen. Ze vertellen jou simpelweg hoe je hen blij kunt maken. Omarm je doelgroep en ze omarmen jou.
Opleveren is pas het begin
Een ontwerp is niet een statisch eindproduct maar een wijze van denken en oplossen die jouw merk typeert. Iedere nieuwe uiting van je merk biedt kansen om je opnieuw te onderscheiden en positioneren. Of het nu luid en duidelijk is, of schuilt in details; alle communicatie is een onderstreping van jouw merkpersoonlijkheid. Het opleveren van de designs voor je merkidentiteit, visuele stijl, of digital product is daarin pas het begin.
Neem iedereen mee in je merk
Alle mensen die met en voor jou werken helpen mee aan je merk. Wat ze zeggen, doen en maken is bepalend voor hoe jouw merk gezien, ervaren en beoordeeld wordt. Neem ze mee in jouw visie en laat ze voelen waar je voor staat. Dat kan via een uitgebreid Brand Manual - maar liever nog zorg je dat alle stakeholders vanaf het begin samenwerken: management, strategie, design en (product)development. Wanneer je verschillende disciplines en verschillende zienswijzen aan elkaar verbindt zal je merk sneller succesvol zijn. Én blijven.
Laten we aan de slag gaan!
Bel Airsolid oprichter Dirkjan Brummelman
of stuur ons een mailtje met je vraag.
Mail Airsolid Bel Dirkjan